19. huhtikuuta 2014

Istuntavalmennus

Tervehdys. Tänään oltiin aiemmin päivällä jo Vuorisen Tiinan istuntavalmennuksessa Lemussa.


Oli tosi kiva mennä juuri tuonne valmennukseen, koska se paikka sattui olemaan kaverini Matun Hessu -ruunan kotitalli. (Hei oikeesti kattokaa nyt kuinka söpö Hessu on??)

Päivällä oli ihan älyttömän kuuma ja ehdittiinkin Matun kanssa paahtua sopivasti jo ennen valmennuksen alkuakin.. Huomatkaa muuten miten mä oon kerrankin panostanut varusteiden värimaailmaan! Nyt voidaan vetää raksi seinään :)

Itse valmennus oli ihan älyttömän kiva! Tiinalla oli tosi hyviä pointteja ja neuvoja, ja istuminen tuntui heti helpommalta. Ja Mailis vaikutti ihanan tyytyväiseltä, en oo varmaan koskaan kuullut sen pärskivän noin paljon yhden tunnin aikana! Se tuli tosi rennoksi ja kulki kivassa pyöreässä muodossa. En ole nyt pariin päivään enää vaatinut ihan hirveän korkeaa muotoa tai kokoamista kun Maikulla on muutenkin ollut nyt vähän kevättä rinnassa, ettei nyt sentään pääkoppa liikaa kuumene :)

Mentiin vaan käyntiä ja ravia, mikä oli tosi hyvä juttu, Mailis kun oli ainakin ihan litimärkä jo puolessa välissä tuntia.

Olin varsinkin tosi tyytyväinen siihen miten sain Mailiksen rauhoittumaan ja hidastamaan tahtia ilman että pitää koko ajan olla pidättämässä. Jäi kyllä tosi kiva fiilis tuosta valmennuksesta ja ehdottomasti haluan mennä uudestaan! Senkin takia että Mailis ja Hessu olivat niin mainio pari!

Tässä vielä videonpätkä valmennuksesta. Ja taas se on älyttömän ylivalottunut! Neuvoin kyllä viime kerran jälkeen äidille että miten sitä kameran valotusta säädetään, mutta eihän se mitään muistanut. No, ehkä tuosta kuitenkin jotain näkee.



Ainiin, oltiin keskiviikkona Kauppisen Minnan kouluvalmennuksessa pitkästä aikaa, ja täytyy kyllä sanoa että oli ihan älyttömän hyvä valmennus. Mä vaan jotenkin niin tykkään Minnan tyylistä, ja se vaikutti sopivan tosi kivasti Maikullekin.

Nyt en ehdi/jaksa kirjoittaa tän enempää, pitää nimittäin mennä vielä letittämään poni.. Huomenna siis kaken seurakoulukisat, joissa mennään ekaa kertaa kaksi luokkaa. Saas nähdä miten tuo C:1 menee kun siinä on peruutus ja ne ei ole meidän vahvinta alaa. Mutta keskiravit kuitenkin keventäen, joten niistä luulisi tulevan ns. "helppoja pisteitä".

Kuulemisiin!

2 kommenttia:

  1. Hih,tervetuloo uudestaanki meidä hoodzeille! ;) hyvä sinä hyvä minä hyvä meidän joukkue! x)

    VastaaPoista